Tegels

De toegenomen aandacht voor wonen en lifestyle in de afgelopen jaren leidde tot een groei van tegelleveranciers uit verschillende landen. Nieuwe variaties in structuur en design volgden elkaar in rap tempo op en het tegelaanbod groeide sterk. 
Het tegelprogramma van Sanitair & Keukenhuis is een zo breed mogelijke weerspiegeling van dit aanbod. Van gepolijste tegels tot rustieke Romeinse verbanden. Van decortegels tot fijnzinnig mozaïek waarmee u uw fantasie de vrije loop kunt laten. Langwerpig, vierkant of grillig gevormde tegels. Een klassieke muur met een prachtig fresco of glanzende wandtegels voor een hightech-effect.
Wij hebben zoveel tegels dat uw smaak er altijd tussen zit. En als u wilt dat Sanitair & Keukenhuis u een handje helpt bij uw keuze, dan staan wij klaar met vakkundig advies.

Porcelanosa 

Het Spaanse Porcelanosa is de grootste en meest toonaangevende tegelfabriek ter wereld. De producten van Porcelanosa zijn trendzettend in de tegelwereld en worden door alle andere fabrikanten gekopieerd. De tegels van Porcelanosa zijn van de hoogste kwaliteit en worden gemaakt met de nieuwste meest geavanceerde technologieën.

Sanitair en Keukenhuis is leverancier van het complete programma van Porcelanosa. In onze showroom vindt u diverse opstellingen met de laatste tegeldesigns van Porcelanosa. De overige producten kunt u vinden op de website van Porcelanosa

Bent u geinteresseerd in tegels van Porcelanosa, vraag dan direct een offerte aan bij Sanitair & Keukenhuis 

Vloerverwarming en woonkamertegels

Bent u op zoek naar een nieuwe woonkamervloer en denkt u aan vloertegels in combinatie met vloerverwarming ?  Sanitair en Keukenhuis is specialist op het gebied van tegelverwerking en vloerverwarming.                                                                                                                                                                                                    Wij verzorgen vloerverwarming voor iedere vloerafwerking. Tegenwoordig is vloerverwarming een volwaardig alternatief geworden voor verwarming met radiatoren.

Voordelen vloerverwarming en woonkamertegels:

  • Veilig

  • Gezond, minder kans op stof circulatie

  • Comfortabel, een prettige omgevingswarmte

  • Praktisch, geen radiatoren meer in de woning

  • Hygiënisch, tegelvloeren zijn makkelijk schoon te maken.

  • Energiebesparend, uw cv ketel kan 1 a 2 graden lager worden ingesteld

  • Tegelvloeren geleiden de warmte van uw vloerverwarming perfect!

  • Huidige XL vloertegels laten uw woonkamer groter lijken   

 

TegelsTegelsTegelsTegelsTegelsTegelsTegelsTegelsTegelsTegelsTegelsTegelsTegelsTegelsTegelsTegelsTegelsTegelsTegels

Tegels projecten

Maak een afspraak

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.