Sanitair & Keukenhuis presenteert met trots Catalano sanitair

Lees verder

Nieuw ! Sunshower deluxe white en Combi white in de showroom ! 


Lees verder

 

De Sunshower combi white (opbouw) en de Deluxe white (inbouw) combineert wellness met luxe in uw eigen badkamer. Met de spatwaterdichte Sunshower geniet u onder de douche op een stijlvolle wijze van infrarood en van zonlicht. Het infrarood heeft een verlichtend effect op spieren en draagt daardoor bij aan  het verminderen van onder andere rugpijn. Het zonlicht zorgt voor een stralende huid en de benodigde vitame D.

 

     S & K Klantenservice

      

    Sanitair & Keukenhuis stelt de hoogste eisen aan zichzelf waar het de bestelling, levering en montage (optioneel) van badkamers en keukens betreft. Maar we beseffen ook dat we niet feilloos zijn. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan weet u zich als klant in ieder geval verzekerd van een Klantenservice die alle klachten met zorg behandelt en zo snel mogelijk oplost.

    U kunt op ieder gewenst moment uw vraag of klacht achterlaten. Met uw referentienummer kunt u inloggen op de website. Binnen twee minuten vult u een aantal gegevens in en verstuurt het bericht. Wij pakken uw dossier erbij en bellen u zo snel mogelijk terug. Met alle gegevens in de hand kunnen we snel vaststellen hoe we uw klacht op kunnen lossen.