Sanitair & Keukenhuis presenteert met trots Catalano sanitair

Lees verder

Nieuw ! Sunshower deluxe white en Combi white in de showroom ! 


Lees verder

 

De Sunshower combi white (opbouw) en de Deluxe white (inbouw) combineert wellness met luxe in uw eigen badkamer. Met de spatwaterdichte Sunshower geniet u onder de douche op een stijlvolle wijze van infrarood en van zonlicht. Het infrarood heeft een verlichtend effect op spieren en draagt daardoor bij aan  het verminderen van onder andere rugpijn. Het zonlicht zorgt voor een stralende huid en de benodigde vitame D.

 

   S & K Voordeel

    

  Iedere keuken- en sanitairspecialist roept dat u bij hem moet zijn. Ook Sanitair & Keukenhuis is daarvan overtuigd. Onze redenen om voor ons te kiezen:

  IJzersterk leveringsprogramma
  Sanitair en Keukenhuis heeft de tijd genomen om een hoogwaardige kwaliteitsleverancier te vinden om een keukenprogramma te kunnen lanceren onder eigen label. Deze leverancier maakt keukens in de range middensegment - topkwaliteit, vergelijkbaar of beter dan de gerenommeerde merken. De prijs die u voor deze kwaliteit betaalt ligt lager. In het sanitairaanbod komt Sanitair en Keukenhuis met leidende, moderne leveranciers als Duravit, Assenti, Villeroy en Boch en Sphinx ook sterk voor de dag.

  Combinatievoordeel
  Voor starters of huizenbezitters die verbouwen biedt Sanitair & Keukenhuis een zeer aantrekkelijke combinatiekorting bij de aanschaf van een keuken én badkamer tegelijkertijd. Dit voordeel komt nog eens bovenop de toch al scherpe prijsstelling.

  Klantvriendelijkheid
  De Kidscorner, vriendelijke adviseurs, 3D ontwerpmogelijkheid, montageservice en een goede nazorg met een professionele klantenservice zijn belangrijke elementen waar een bewuste keuze voor is gemaakt. Wij willen dat de klant bij Sanitair en Keukenhuis het goede gevoel ervaart, want dat is voor ons ook weer een stukje reclame.

  Compleetheid
  Met Sanitair & Keukenhuis heeft u één adres waar al uw keuken- en badkamerdromen van a tot z kunnen worden gerealiseerd.

  Gratis levering
  Keukens en badkamers worden gratis door heel Nederland afgeleverd.