Sanitair & Keukenhuis is op zoek naar betrouwbare partners. Heeft u interesse?

Lees verder

maandag 13 april (2e paasdag)   

Lees verder

Nagelnieuwe badkamers gerealiseerd in de showroom !

Lees verder
 

 Vloerverwarming in de badkamer


Vloerverwarming in uw badkamer maakt het verblijf een stuk aangenamer. Dat begint 's ochtends al, wanneer u na het opstaan naar het toilet gaat. Zo'n lekker warme vloer voelt heel anders dan een ijskoude ondergrond. Met vloerverwarming in uw badkamer begint de dag goed! Een ander groot voordeel is dat de vloer zeer snel droogt. Langdurige natte plekken en aangeslagen voegen behoren met vloerverwarming in uw badkamer tot het verleden.

 

Vloerverwarming met een buizensysteem


Het leggen van vloerverwarming in de badkamer is echt specialistenwerk en zeker géén doe-het-zelf klus. Sanitair & Keukenhuis is zo'n specialist met tientallen aangelegde vloerverwarmingsystemen per jaar. De badkamer vloerverwarming wordt door middel van een buizensysteem en met een speciale verdeelunit aangesloten op de bestaande CV-installatie. Het systeem heeft een eigen thermostaat die ervoor zorgt dat de vloer netjes op temperatuur blijft. We leggen het buizenpatroon over de hele oppervlakte van de vloer. Zo wordt uw badkamer gelijkmatig verwarmd.

Voordelen van vloerverwarming in de badkamer


We zetten de voordelen van vloerverwarming in de badkamer voor u op een rijtje:

  • Betere luchtkwaliteit doordat stof in radiatoren wordt voorkomen. Hierdoor heeft huisstofmijt geen kans zich te nestelen in de stofnesten.
  • De warmte wordt gelijkmatig verdeeld wat besparing op de energiekosten oplevert!
    De vloer houdt de warmte langer vast.
  • Bij vloerverwarming wordt de vloer drooggestookt. Langdurige natte plekken worden zo voorkomen wat de levensduur ten goede komt .
  • Met vloerverwarming is een radiator overbodig. Dit ruimtebesparende aspect is vooral gunstig voor de kleine badkamer.