Sanitair & Keukenhuis is op zoek naar betrouwbare partners. Heeft u interesse?

Lees verder

maandag 13 april (2e paasdag)   

Lees verder

Nagelnieuwe badkamers gerealiseerd in de showroom !

Lees verder
 

 Tijd voor vloertegels in de keuken

 

Het zonnetje schijnt, de deuren en de ramen kunnen open. Er waait weer een frisse wind door het huis. Het is tijd om die verouderde keuken nu eens grondig aan te pakken. Allereerst moeten die donkere vloertegels uit de keuken. Maar wat kiest u ervoor in de plaats? Sanitair & Keukenhuis heeft een enorm assortiment vloertegels voor uw keuken. Samen met onze 40 jaar gebundelde kennis en ervaring op tegelgebied weet u zeker dat u bij ons zult slagen, ongeacht uw smaak of voorkeur.

 

Vloertegels - geen twijfel mogelijk!


Twijfelt u nog over vloertegels in de keuken of een andere bedekking? Niet doen! Een keuken zonder vloertegels is een keuken die kansen laat liggen. Een keuken zonder vloertegels is gedoemd om het onderste in de kan te laten zitten. Niemand anders dan Sanitair & Keukenhuis kan u zo deskundig informeren over de voor- en nadelen van keramische tegels, plavuizen, natuursteen of mozaïektegels. Als het om vloertegels in de keuken gaat zijn we echte experts. Juist met de hedendaagse keuze in tegels kunnen we u in iedere sfeer tegemoetkomen. Wilt u warm Italiaanse terracotta, een natuurlijke tegel met houtnerf of Spaanse tegelpatronen uit Andalusië? We laten u graag de mogelijkheden zien in de meest passende vloertegels voor in uw keuken.

 

Van a tot z de beste


Hoe mooi de kastjes van de keuken ook zijn, hoe fraai het granieten blad ook glanst, vloertegels in de keuken zorgen voor een extra dimensie. Wanneer u kiest voor de vloertegels van Sanitair & Keukenhuis zullen uw gasten het nog lange tijd hebben over het bijzonder fraaie geheel dat u uw keuken noemt. Onze overtuiging komt niet uit de lucht vallen. Talloze tevreden klanten hebben we van vloertegels in hun keuken voorzien. Niet alleen zijn de keuken vloertegels in ons assortiment van topkwaliteit, ook de betegeling is top. Sanitair & Keukenhuis begeleidt u van A tot Z, vanaf het eerste contact tot aan de nazorg.