Sanitair & Keukenhuis is op zoek naar betrouwbare partners. Heeft u interesse?

Lees verder

maandag 13 april (2e paasdag)   

Lees verder

Nagelnieuwe badkamers gerealiseerd in de showroom !

Lees verder
 

 Voor tegels naar Heerhugowaard

 

Overal kunt u tegels kopen en een lage prijs is altijd leuk. Maar wat is dat waard als het eindresultaat niet naar uw wens is? Bij Sanitair & Keukenhuis in Heerhugowaard koopt u uiteindelijk niet alleen tegels. U koopt tevredenheid. En dat ons complete assortiment ook nog zeer scherp is geprijsd… dat is mooi meegenomen!

 

Voor tegels én advies


Sanitair & Keukenhuis heeft in Heerhugowaard een showroom vol tegels waar u op uw gemak kunt rondkijken om inspiratie op te doen. U kunt gericht zoeken naar de tegel die beantwoordt aan uw wens of u kunt gewoon vrij rondkijken om inspiratie op te doen. Om u optimaal van dienst te kunnen zijn, bezoeken onze adviseurs internationale beurzen, volgen de laatste ontwikkelingen in de vakbladen en worden ze voortdurend geïnformeerd door de leveranciers. Zo weet u zich verzekerd van deskundig en ervaren advies en bent u op de hoogte van de laatste trends. U kunt dagelijks bij ons binnenlopen om verschillende indrukken op te doen of een van onze adviseurs aan te spreken. Op gebied van tegels is Heerhugowaard the place to be!

 

Voor alles een tegel


We hebben tegels voor wanden, vloeren, voor in de keuken, de badkamer, het toilet, de schuur, de garage, voor in de woonkamer of op het terras. Van moderne, gepolijste tegels tot rustieke Romeinse verbanden. Van hele grote tegels tot fijnzinnig mozaïek waarmee u uw fantasie de vrije loop kunt laten. Langwerpig, vierkant of grillig gevormde tegels. Een klassieke muur met een prachtig fresco of glanzende wandtegels voor een hightech-effect. Behalve het leveren van tegels beschikken we over ervaren tegelzetters die zorgen voor een feilloos eindresultaat. Ons bezoekadres is: J.J.P. Oudweg 2 - 1703 DE Heerhugowaard. Voor tegels in iedere ruimte en een kant en klare oplevering.