Sanitair & Keukenhuis is op zoek naar betrouwbare partners. Heeft u interesse?

Lees verder

maandag 13 april (2e paasdag)   

Lees verder

Nagelnieuwe badkamers gerealiseerd in de showroom !

Lees verder
 

 Tegels in de keuken

 

Tegels vormen een zeer belangrijk onderdeel van de keuken. Het tegeldecor maak of breekt de uitstraling van uw keuken als geheel. Keuken tegels kennen een rijke variatie in structuur, design, kleur, en afmeting. Duizenden verschillende effecten liggen zo binnen handbereik. Behalve dat tegels in de keuken er erg aantrekkelijk uitzien, zijn ze ook stoot- en krasvast, duurzaam en eenvoudig te reinigen. Kortom, tegels in de keuken zijn niet voor niets de meest gekozen oplossing voor de bekleding van wanden en vloeren.

 

Wandtegels


Mexicaans, Mediterraan, Oosters of Boerenbont? Voor iedere sfeer zijn er wand tegels voor de keuken te vinden. Grootformaat, kleinformaat of een speelse combinatie. Langwerpig, vierkant of grillig gevormd. Een klassieke muur met een prachtig fresco of miniatuur glasmozaïek. Handgevormde tegels, glanzende wandtegels voor een hightech-effect of ongeglazuurd voor een nostalgische sfeer. De ongekende mogelijkheden in soort en materiaal maken het mogelijk om uw keuken helemaal naar uw eigen smaak te betegelen. Sanitair & Keukenhuis staat naast u met een gedegen advies om daarbij te helpen.

 

Vloertegels


In verhouding tot andere vormen van vloerbedekking zijn tegels voor de keuken duurzaam, onderhoudsarm en zo goed als onverslijtbaar. Op de langere termijn zal een tegelvloer zijn geld dus dubbel en dwars terugverdienen. Kunnen er altijd tegels op de keuken vloer worden gelegd? Vloertegels zijn te leggen op verschillende ondergronden, zoals op een cementdekvloer, al dan niet met vloerverwarmingconstructies en op houten ondergronden, mits deze aan de gestelde eisen voldoen. Voor alle keuken tegels geldt dat wij u kunnen informeren over de meest passende oplossing in uw situatie.