Sanitair & Keukenhuis is op zoek naar betrouwbare partners. Heeft u interesse?

Lees verder

maandag 13 april (2e paasdag)   

Lees verder

Nagelnieuwe badkamers gerealiseerd in de showroom !

Lees verder
 

 Vloertegels in de badkamer

 

Een mooie vloertegel waar u niet op afglijdt, die hitte- en vochtbestendig is en tegen een stootje kan. Dat zoekt u in de vloertegels voor uw badkamer. Hoewel de kleuren en motieven in de vloertegel voor de badkamer wat eenvoudiger en soberder zijn dan de wandtegel, wordt er ook in dit gamma lustig op los ontworpen. De combinatie van de rustige vloer met de meer uitgesproken wandtegel maakt de uitstraling van uw badkamer of toilet compleet.

 

Volop keuze in vloertegels bij Sanitair & Keukenhuis


Welke vloertegels kiest u in uw badkamer? Keramische tegels, plavuizen, natuursteen of mozaïektegels. Getrommeld, strak en hoekig of grillig. Langwerpig of vierkant. Zegt u het maar. De vloertegels in uw badkamer zijn een belangrijke sfeerbepaler. Kleuren, afmetingen, legrichting en kwaliteit zijn eigenschappen van een tegelvloer die invloed uitoefenen op de uitstraling en het optische gevoel van ruimte. Met honderden tegelvariaties hebben we u heel veel te beiden. Ongeacht uw smaak of voorkeur, voor vloertegels in de badkamer rijdt u graag een stukje om naar Sanitair & Keukenhuis voor een succesvol showroombezoek.

 

Vloertegels en vloerverwarming


Vloertegels zijn duurzaam, onderhoudsarm en bij een goede kwaliteit zo goed als onverslijtbaar. De vloertegels in uw badkamer worden doorgaans gelegd op een cementdekvloer, al dan niet voorzien van een vloerverwarmingconstructie. Ook die kan Sanitair & Keukenhuis voor u verzorgen. We nemen het gehele realisatieproject voor u uit handen. Wanneer de laatste voeg is gedroogd geniet u met warme voeten nog meer van de prachtige vloertegels in uw badkamer.