Sanitair & Keukenhuis is op zoek naar betrouwbare partners. Heeft u interesse?

Lees verder

maandag 13 april (2e paasdag)   

Lees verder

Nagelnieuwe badkamers gerealiseerd in de showroom !

Lees verder
 

 Nieuw in onze showroom

  

Sanitair & Keukenhuis presenteert TOTO sanitair

Sanitair en Keukenhuis uit Heerhugowaard is exclusief dealer van het Japanse sanitairmerk TOTO. Het bijzondere van TOTO sanitair is het principe van Clean Technology. Sleutelwoorden in de badkamerwereld zijn hygiëne en comfort. Toto zet technologie in om hygiëne en comfort te verbeteren.

 

Tornado Flush
Zo is de recente ontwikkeling van de Tornado Flush daar een goed voorbeeld van. Tornado Flush is een revolutie in toiletland. Het spoelwater gaat vanuit drie punten met grote kracht door het toilet en creëert een werveleffect voor maximale reiniging. Klik hier voor het promofilmpje

 

Geen spoelrand meer
Groot voordeel is ook dat een Toto NC serie wandcloset met Tornado Flush geen spoelrand meer heeft. Ook dat levert een enorme hygiënewinst op. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat spoelranden onder het toilet enorme bacteriehaarden en ziektekiemen herbergen. Daarnaast is Toto de uitvinder van het vuilafstotende oppervlak op keramiek: CeFIONtect. Door een speciale blijvende glazuurlaag aan te brengen voor het bakken worden oppervlaktes glad en als het ware vuilafstotend. Dit principe is later door veel andere fabrikanten overgenomen.

 

Washlet- technologie
De uitvinding die Toto echt groot heeft gemaakt is de Washlet-technologie of wel de ingebouwde douchefunctie. In Japan en Amerika inmiddels in 70% van de huizen te vinden. Wij wassen onze handen met water, wassen onze handen na een toiletbezoek. Water is het natuurlijke schoonmaakelement. Tegelijk gebruiken we bergen toiletpapier, terwijl reiniging met water hygiënischer en comfortabeler is. Bovendien beter voor het milieu.

Het Toto neorest wandcloset met washlet-technologie is uitgerust met een zelfreinigende, intrekbare wasarm onder de toiletzitting. De wasarm heft een geïntegreerde sproeier die effectief en zeer comfortabel reinigt met warm water, wat je noemt een hygiënische ervaring. Daarnaast bieden diverse opties zoals een droogsysteem met warme lucht, ingebouwd krachtig luchtfilter en verwarmde zitting extra comfort. Sanitair & Keukenhuis nodigt iedereen uit om het Toto nc wandcloset werkend in de showroom te komen bekijken of zelfs uit te proberen !