Sanitair & Keukenhuis presenteert met trots Catalano sanitair

Lees verder

maandag 13 april ( 2e Paasdag )       
Lees verder

Nieuw in onze showroom! de sensatie uit Japan: Toto sanitair.

Lees verder
  

 Het bad als middelpunt van de badkamer

 

De badkamer is veranderd van puur functioneel tot een spa-oase voor lichaam, geest en ziel. Onze ontwerpers in Heerhugowaard maken van uw badkamer een glamoureuze luxe leefruimte. Daarbij is het bad vaak middelpunt van de behoefte. Feit is namelijk dat het bad een stuk luxe en een lichtpuntje betekent in het drukke, dagelijkse leven. Weinig dingen ontspannen zoveel als een warm, geurig bad na het werk. Wie dat extra feel-good effect wil bereiken komt langs om onze badkamers in Heerhugowaard te bekijken.

 

Onderscheidende series in ons assortiment


Een luxe badkamer is altijd al een belangrijk criterium bij de inrichting van de woning. De badkamer brengt de smaak van de eigenaar tot uitdrukking. De een houdt van speels en kleurrijk, de andere meer van puristisch en elegant, maar steeds vaker geldt dat de badkamer het weelderige vlaggenschip vormt van de woning. Onze badkamers in Heerhugowaard tonen de mooiste en nieuwste ontwerpen van leidende namen als Catalano, Duravit, Assenti, Villeroy & Boch en Sphinx. Met ons deskundig advies en fraaie assortiment bieden we volop mogelijkheden om uw badkamer te integreren in uw overall woonstijl.

 

Kom kijken naar onze badkamers in Heerhugowaard


Misschien koopt u maar eenmaal in uw leven een nieuwe badkamer. Logisch dat u daarom alle opties overweegt. Onze showroom in Heerhugowaard toont badkamers die zichtbaar en tastbaar maken hoe u een leven lang weldadig kunt douchen, wassen en onderdompelen. Het oog wil wat, de kwaliteit is belangrijk en de badkamer moet aansluiten op praktische wensen. Kom naar Sanitair & Keukenhuis, Oudeweg 2 te Heerhugowaard voor badkamers van nu en de toekomst.