Sanitair & Keukenhuis presenteert met trots Catalano sanitair

Lees verder

maandag 13 april ( 2e Paasdag )       
Lees verder

Nieuw in onze showroom! de sensatie uit Japan: Toto sanitair.

Lees verder
  

 Kleine badkamer - grote uitdaging

 

De badkamer is de meest gebruikte kamer in het huis. Helaas, vaak ook de kleinste. Veel badkamers meten niet meer dan acht vierkante meter, sommige slechts vier of vijf. Zeer weinig ruimte voor een plek waar 's morgens verschillende gezinsleden tegelijkertijd gebruik van maken. In plaats van comfortabel en ontspannen, voelen we ons er vaak juist opgejaagd en ongemakkelijk. Een slim ontwerp voor de badkamer biedt uitkomst. Met de juiste de juiste keuzes voor wastafel, ligbad, toilet, douche en badkamermeubelen weet Sanitair & Keukenhuis zelfs de kleinste ruimte om te toveren in een prachtige privé spa.

 

Laat u leiden door een intelligent badkamer ontwerp


De eerste stap in een intelligent ontwerp van de badkamer: gebruik maken van de hoeken en gaten om optimale bewegingsruimte te creëren. Voorkomen van naar binnen of buitendraaiende deuren kan daarbij een handig hulpmiddel zijn. Daarnaast kent Sanitair & Keukenhuis de optische trucs om de indruk van geslotenheid te voorkomen. Wij bieden vervolgens een breed assortiment ruimtebesparend sanitair en meubilair om in het badkamer ontwerp op te nemen.

 

Transparantie en horizontale strepen


Een goed ontwerp van uw badkamer nut de afmeting van de ruimte optimaal uit. Een transparante doucheruimte, bijvoorbeeld van echt glas of glazen blokken, maken de badkamer optisch groter. Horizontale strepen accentueren de lengte van de badkamer. Onze ontwerpers weten zo de beste kansen uit uw kleine badkamer te halen en de vormen van uw grote badkamer te overdrijven. Dat creëert een grootse en luxueuze badkamersfeer. Kom eens langs en daag ons uit voor een passend ontwerp van uw badkamer.