Sanitair & Keukenhuis is op zoek naar betrouwbare partners. Heeft u interesse?

Lees verder

Maandag 13 april (2e Paasdag)     
 

Keukenspecialist.nl !

Klik hier verder

   

 Alles op gebied van keukens

 

Grote of kleine keukens? Landelijke, moderne, klassieke of trendy keukens? Alleen om in te koken of een volledig geïntegreerde keuken in uw woonomgeving? Bij Sanitair & Keukenhuis in Heerhugowaard kan het allemaal; van een compacte, voordelige keuken tot een grootste kookwereld in uw eigen woning. Onze keukens in Heerhugowaard geven u een fantastische indruk van alle moderne mogelijkheden die deze tijd u biedt. Bij ons kiest u voor topkwaliteit tegen een scherpe prijs.

 

Topkwaliteit uit Duitsland


De keukens in Heerhugowaard zijn kunststukjes van gerenommeerde producenten uit Duitsland. Met de grootste zorg wordt hier bij de productie toegezien op de allerhoogste kwaliteit in design, kastconstructie, afwerking en hang- en sluitwerk. Onze keukens laten zich in kwaliteit daardoor moeiteloos vergelijken met die van absolute topmerken waarbij u duizenden, soms tienduizenden euro's extra's betaalt voor de merknaam. Onze 40 jaar gebundelde ervaring staat daarvoor garant. Wij weten immers wat we verkopen en u als klant bieden we alleen het allerbeste.

 

In Heerhugowaard staat uw keuken


Wij hebben jarenlange ervaring als keukenspecialist en achten onszelf in staat om elke wens en verwachting in keukens waar te maken. Uiteindelijk draait het natuurlijk om één ding: een tevreden klant. Maar voor het zover is nodigen we u uit om de ervaring en belevenis van keukens bij ons in Heerhugowaard te ondergaan. Wij weten dat keukens nog zo mooi kunnen zijn, maar wanneer u zich ongemakkelijk voelt of tactloos behandeld loopt u zo de deur weer uit. sanitair & Keukenhuis doet dat anders. De hele atmosfeer, de presentatie, onze deskundige adviseurs, de gastvrijheid en de setting dragen bij aan het maken van de beste keukenkeuze. Kom daarom keukens kijken in Heerhugowaard.