Sanitair & Keukenhuis is op zoek naar betrouwbare partners. Heeft u interesse?

Lees verder

Maandag 13 april (2e Paasdag)     
 

Keukenspecialist.nl !

Klik hier verder

   

 Keukenmontage

 

Een nieuwe keuken is altijd een dankbaar gespreksonderwerp. Met name de verhalen met sappige details over alles wat mis ging zijn daarbij populair. Maar wat ging er dan vaak mis? Juist! De keukenmontage. Dat is op zich niet verwonderlijk omdat de keukenmontage mensenwerk is. En mensen maken fouten. Tegelijkertijd ligt daar voor ons als keukenspecialist juist de kans om ons te onderscheiden. En dat doen we ook, jaar in jaar uit.

 

Bekend met alle knelpunten


Bij een complete keukenmontage komen verschillende disciplines kijken. Voor de keuken is opgeleverd kunnen loodgieter, elektricien, timmerman, monteur, tegelzetter en stukadoor nodig zijn geweest. Dat vraagt de nodige vakkundigheid, een strakke planning en een strikte naleving daarvan. Sanitair & Keukenhuis maakt daarom gebruik van een vast team van vaklieden die zich al jarenlang bewijzen. Dat levert de kwaliteit en betrouwbaarheid in keukenmontage waar we bekend om staan en waarvoor klanten specifiek naar onze keukenspeciaalzaak komen.

 

Zelf de keukenmontage beoordelen


Wanneer u langskomt in onze showroom informeren we u graag verder over alle keukenmogelijkheden die in een hedendaagse woning kunnen worden aangeboden. Zoals gezegd speelt de keukenmontage daarin een belangrijke rol. De vele keukenopstellingen lenen zich er uitstekend voor om de kwaliteit van het tegelwerk, stukadoorswerk en timmerwerk te beoordelen en eigenhandig het hang- en sluitwerk te testen. Laat u overtuigen door de fraaie afwerking en - last but not least - onze aantrekkelijke montagetarieven.