Sanitair & Keukenhuis presenteert met trots Catalano sanitair

Lees verder

Nieuw ! Sunshower deluxe white en Combi white in de showroom ! 


Lees verder

 

De Sunshower combi white (opbouw) en de Deluxe white (inbouw) combineert wellness met luxe in uw eigen badkamer. Met de spatwaterdichte Sunshower geniet u onder de douche op een stijlvolle wijze van infrarood en van zonlicht. Het infrarood heeft een verlichtend effect op spieren en draagt daardoor bij aan  het verminderen van onder andere rugpijn. Het zonlicht zorgt voor een stralende huid en de benodigde vitame D.

 

   Sanitair & Keukenhuis presenteert met
  trots Catalano sanitair

   

  Sanitair & Keukenhuis mag zich sinds kort dealer noemen van het prestigieuze Italiaanse designmerk Catalano.
  De keramische producten van het Italiaanse merk zijn meerdere malen onderscheiden met designerprijzen en mogen zich tot de top rekenen van het mondiale sanitair aanbod.

   

   

   

  Catalano wordt qua design en kwaliteit vergeleken met merken als Prada, Gucci, Ferrari en Armani. Catalano is nu exclusief verkrijgbaar bij Sanitair & Keukenhuis in Heerhugowaard Sinds de oprichting in de 60er jaren is het familiebedrijf Catalano uitgegroeid tot de grootste Italiaanse leverancier van kwalitatief hoogwaardig keramiek. De productie is in de loop der jaren gestegen tot meer dan een miljoen stuks per jaar.


  De volgende series kunt u in de showroom van Sanitair & Keukenhuis aan de Oudweg 2 te Heerhugowaard komen bewonderen:

  Zero is een serie met strakke lijnen en sterk gesneden randen. De wastafels kunnen aan de wand worden bevestigd, maar ook op een meubel worden toegepast. De 100 cm brede wastafel is voorzien van maar liefst zeven voorgestoken kraangaten, waardoor vrijwel iedere kraan op meerdere posities kan worden toegepast. De Zero Domino van maar liefst 125 cm heeft een ruime aflegmogelijkheid aan beide zijden van de wastafel.

  De serie ‘C’ wordt gekenmerkt door geometrische vormen met cirkels en ovalen waardoor de producten zachtheid en eenvoud uitstralen in een moderne uitvoering. Met deze serie laat Catalano zien dat het een echte trendsetter is waar strakke lijnen worden gekoppeld aan ronde vormen. Uitschieter in de serie is absuluut de C3 90. Een fantastisch strakke wastafel met ronde vormen, zeven voorgestoken kraangaten en slechts 45 cm diep.

  Roma is een moderne, klassieke én eigentijdse serie in diverse maten en uitvoeringen. In deze serie is het mogelijk om een designpatroon te verwerken in de rand van de wastafel. Uiteraard zijn de wastafels ook zonder dit patroon leverbaar.

  De serie Verso is herkenbaar aan de zeer strakke lijnen en is leverbaar in drie opvallende uitvoeringen. Zo is de Verso 25 beschikbaar als wastafel van 100 cm breed en slechts 25 cm diep. De serie wordt compleet door het kubistisch vormgegeven wandcloset.

  In alle vier de series zijn wandclosets opgenomen in de maten 45 cm, 50 cm, 53 cm, 55 cm en 58 cm. Uiteraard zijn alle zittingen in een softclose uitvoering leverbaar.

  Benieuwd geworden ? U bent van harte welkom in onze showroom.